Over Ons

Begin 2011 zijn wij samen begonnen met Tattoopoint Zwolle, in een pand aan het “Groot Wezenland”

Inmiddels zijn we verhuisd naar een mooi groot pand aan de Assendorperstraat 78.

De shop is ingedeeld in meerdere ruimtes, er is een grote wachtruimte voor en achter twee aparte werk stations. Hiermee kunnen we alle aandacht aan je geven tijdens het zetten van een tattoo. Tijdens de verbouwing hebben wij optimaal rekening gehouden met de hygiëne. Beide werkruimtes zijn compleet betegeld en voorzien van een pvc vloer.

Om de kwaliteit en hygiëne voor onze klanten en voor ons zelf te waarborgen, werken wij strikt volgens de richtlijnen van de GGD. Iedere klant wordt bij ons behandeld met steriel verpakte naalden en naaldhouders. Dit wordt per klant eenmalig gebruikt.

Wij zijn in het bezit van een officiële tattoo vergunning, verleend door het Ministerie van Volksgezondheid Welzijn en Sport.

We heten je van harte welkom in onze Shop!

Martin & Jan-Willem

Facebook Recensies

Vandaag The Rolling Stones logo laten zetten bij Tattoopoint. Mocht ik ooit meer plaatjes willen dan is dit voor mij the place to be. Tattoopoint Zwolle Bedankt

Rick van Ark

Met zorg is mijn tatoeage door Willem gezet. Ben er nog steeds (na een jaar) heel trots op en stiekem is het tijd voor een uitbreiding!

Suzan van Dijk

Super wat meer moet zeggen ander half jaar geleden geweldige tribal laten zetten en Martin heeft freestyle echt een unieke tattoo gezet ben er elke blij en trots op !!!!!

Marcel Bijl

4 van mijn 5 tattoeages laten zetten bij tattoopoint door willem ! En nog steeds super blij ermee! Jullie zijn nog niet van me af want blijf terug komen!

Alice Jansen

Hele goeie tattooshop! Heb 2 super mooie tattoos en komen er ongetwijfeld meer. Erg relaxt allemaal!

Sonja Kool

2 jaar geleden tattoo laten zetten! Nog steeds ziet ie er strak uit. Binnenkort weer langs voor een nieuwe!! #happy

Joeri Boogaars

Blij met mijn mooie tattoo, goed geholpen en was gezellig.

Hartger Knikker

Helemaal super!! Laatst me 1e tattoo laten zetten, een kleine droom die uitkwam. fijne sfeer, aardige mensen en goeie hulp.
Binnenkort maar weer ff langs voor een tattoo ^^

Nadia van Helden

Gezellig mooi zaakje!! Leuke sfeer!! Aardige mensen!! En ze leveren mooi werk!! Aanrader!!!

Ellen Pleijzier-Vermeulen

3 jaar gelede. Naam van me 2 kinderen laten zetten ziet er nog super uit!! Zeker een aanrader

Jenny Finke

Ze maken supertattoos, strak mooi en eigen design!!

Angelique Roossien

4 van mijn 5 tattoeages laten zetten bij tattoopoint door willem ! En nog steeds super blij ermee! Jullie zijn nog niet van me af want blijf terug komen!

Alice Jansen

Vandaag mijn 3e tatoeage (de eerste bij Tattoopoint) laten zetten door Martin. Ontzettend fijne, gezellige sfeer. Hij heeft top werk geleverd. Ben er super blij mee! De volgende keer is mijn moeder aan de beurt! 🙂

Ellen de Vries

Zeer tevreden kom heel zeker nog terug echt top gedaan !!!

Wendy Rump